Missugused on moetoonid sisustuses 2017 a.

Kategooria Common mööbliäri
  • Vaatamisi: 4254

Kevadel lööb skandinaavialiku interjööri särama värvilaiguke - roheline, sinine, roosa või kollane. Uudista, missugused nende värvide toonid täna maailmas laineid löövad. 

Roosa

Mica abilaud roosa, Kamma diivan hall

Õrn-roosa lisab ruumile naiselikku hoolitsust ja hoolivust. Niisugusesse ruumi on mõnus siseneda. Kui värvilaik on kodus juba olemas, lisa sellele must-valget geomeetriat või vana, unustusehõlma vajunud lapitööd. Klassikaga paned sisekujunduses alati täppi.

Loodusroheline

Toalilled on 2017ndal rohkem moes kui kunagi varem. Ka maailmakuulsad värvidisainerid soovitavad moevärviks koju päris potilille.

Kui sa aga pole üldse toalille eest hoolitseja tüüpi, vali selmet lehemustrilised tekstiilid. Vajades aeg-ajalt vaid pesu ja triikimist, ei pea kodust pikemalt lahkudes nende närbumise pärast muretsema.

roheline
 

Kas oled sattunud viimasel ajal aianduskeskusesse? Sealne valik annab hea hormoonilaksu ja tekitab vaid küsimusi mida võtta, mida jätta.

Rohekas-sinine või sinakas roheline

Kellele potilillest ei piisa, võib roheliseks, täpsemalt rohekas-siniseks või sinakas-roheliseks võõbata kogu seina, kui soovib ruumi kõige moodsamatesse toonidesse mähkida. Ka nii võib saavutada päris põhjamaist üldmuljet. 

Byron söögitoamööbel, rohekas-sinine sein

 

Tumesinine, nagu videvik

Näiteks Ralph Laurenile meeldib täna väga rustikaalne ja maakodulik klassikast nõretav ruum. Raskepärane, kindlasti puidust mööbel ja tumesinised ruudud valgel taustal annavad ühtekokku vaimustava efekti, kaspole? Kui tahad tippdisaini järele teha, spikerda värvitoone siitsamast. 

RalphLaurenHome
Foto: ralphlaurenhome.com

Kollane nagu päike

Päikese toon teeb tuju heaks kinnitavad psühholoogidki, isegi väikse sisustuselemendi näol. Kas julged proovida?

Molina

 

Meie poest leiad palju tooteid, millega sama moodsat efekti tekitada. Mõned näited siin:

Tumesinine diivan Oswald Rylee tugitool, tumesinine Emilia tool, tumesinine 

Kummut Round, roosa Abilaud Wilson, roosa abilaud micro roosa

Baaripukk Crush, kollane Riiul Color, kollane tool Nora, kollane

 

Viimati muudetud: R 8 Jun 2018
Seotud võtmesõnad: Elutuba, Magamistuba