Common Mööbliäri kolis Otepää golfiradadele?

Kategooria Common mööbliäri artiklid
  • Vaatamisi: 3482

VIP 090 1

FOTO: Otepää Golfikeskus

Oktoobri esimesel laupäeval toimus Otepää Golfikeskuses suurejooneline HENNESSY PARADIS VIP 10TH ANNIVERSARY TROPHY juubeliüritus. Selleks päevaks pakkisime meiegi jahedat sügisilma trotsides enda diivanid ja lauad autosse ning sõitsime Lõuna-Eesti kuppelmaastike vahel looklevatele golfiradadele, et pakkuda osalejatele pehmet istekohta, kus hetkeks jalga puhata ning veidi keha kosutada.

VIP 048 1

FOTO: Otepää Golfikeskus

10. juubeliürtuse puhuks korraldatud golfiturniiril osalejad startisid lõunapaiku radadele, et pidada maha lõbus võistlus, mille tulemusena selgusid võitjad Stableford punktimängus, parimad löögimängijad ning eriülesandega rajal hiilanud mängijad. Sellega aga golfisõprade võitjate arv ei piirdunud. Õhtul korraldatud auhinnaloosis Suur Loosiratas läks lahti suurem auhinnasadu, millele andsid hoogu väärikad sponsorid nagu Hennessy, Møller Auto, Baltman, Rasa Trading Company, Sportland, A. Le Coq ning Otepää Golfikeskus.

VIP 246 1

FOTO: Otepää Golfikeskus

Nende seas andsime meiegi loosirattale hoogu juurde klassikaliste Comedy tumbadega. 10 aastat tootmises olnud populaarsed tumbad on valmistatud Tõrvandis Commoni enda kaubamärgi all ning pakkudnud lisaväärtust eraldiseisva istekohta või jalatoe näol mitmetele diivanitele, mis meie tootmisest aastate jooksul välja on tulnud.

VIP 349 1

FOTO: Otepää Golfikeskus

Meeleoluka üritse lõppedes pakkisime meiegi enda mööbli golfiväljakult kokku ning sõitsime tagasi kontorisse, olles täis häid emotsioone ning valmis algavaks töönädalaks sooja katuse all Tõrvandis.  

Viimati muudetud: K 10 Okt 2018