Common mööbliäri

Teemad elutubade kohta

Valmistumine kooliks - kuidas sisustada lastetuba?

Autor: Margit Pilden

Iga kooliaasta toob endaga kaasa suuri väljaminekuid. Eriti juhul, kui laps läheb esimesse klassi. Tundub, et vaja läheb kõike – pliiatsitest kuni mööblini välja. Selleks, et võimalikult hästi raha planerida, oleks mõistlik koostada eelarve ning nimekiri vajaminevatest esemetest.
Kuigi vihikud, pliiatsid ja koolikott nii kulukad ei ole, siis võib koduse õppekoha loomine rohkem finantsi vajada. Lapsele on vaja korraliku lauda ja töötooli ning valgustit, et kodus mugavalt õppida saaks.

Väljaminekute kuhjumist aitab vältida nende hajutamine, jaotades suuremad ostud pikema perioodi peale. Selleks pakume võimalust osta mööbel Common Järelmaksuga ning maksma hakkad alles kolme kuu pärast. Tutvu tingimustega SIIN.

Mida silmas pidada hea õppimiskekskkonna loomisel? 

Koolieas lapsele on vajalik korralik kirjutuslaud, kus igapäevaseid õppetoiminguid rahulikult ja segamata teostada. Kirjutuslauda valides tuleks kõige enam tähelepanu pöörata selle ergonoomilisusele. Õige rühi hoidmine on nooruki kasvavale organismile väga oluline ning sellele tähelepanu mitte pööramine võib kaasa tuua negatiivseid tagajärgi, millega tuleb hiljem tegeleda aastaid või koguni terve elu.

 KETTLER1

Reguleeritavad KETTLER kirjutuslauad õpetavad juba varasest east alates sirgelt istuma. Tegemist on koos lapsega kasvava kirjutuslauaga, millest on võimalik luua sobiv töökoht eelkoolieast kuni lõpuklassini välja. Kallutatav lauaplaat võimaldab valida mugava kaldenurga kirjutamiseks, lugemiseks ja joonistamiseks.

 1108967515 w640 h640 tumba kettler sit on 1425548462

Laua lähedal võiks olla sahtliboks või kapp, kust igapäevaselt vajaminevad pliiatsid ja vihikuid kergesti kättesaadavad on. Sellekski on KETTLER tootesarjas saadaval mahukad ratastel sahtliboksid, mida saab vajadusel ka täiendava istumiskohana kasutada. 

Õppekoht võiks asetseda akna all või võimalikult valges nurgas, et loomulik valgus sinna paistaks. Pimedaid sügis- ja talveõhtuid silmas pidades, tuleks lauale paigutada ka valgusti.

valgusti

Tiross 1807 puutetundlik laualamp on energiasäästlik ning selle valgus on suunatav. Kuplit katab hajuti, mis kaitseb silmi ereduse eest.

Sooritades ostu Common Mööbliäri e-poest perioodil 01.08-30.09.2018 vähemalt 300 € eest, saad Tiross 1807 valgusti  TASUTA kingituseks.

NB! Kingitusi on piiratud arv. Pakkumine kehtib kuni Tiross 1807 valgusteid laos jätkub.

Kõige olulisemaks elemendiks õppekeskkonna juures on mugav toetav töötool. Lapse tervist ja rühti silmas pidades võiks talle muretseda ratastel tooli, mille istumiskõrgus on reguleeritav.

 toolid

KOOLIERI 2018 pakkumisest leiad hea valiku reguleeritava kõrgusega kontoritoole, mis on uue õppeaasta alguse puhul eriti soodsate hindadega. 

 

Lastetoas on olulisel kohal ka voodi, kus end pikast päevast välja puhata. 

 narivoodi

Selleks oleme oma tootevalikusse toonud kvaliteetse männipuidust narivoodikomplekti Tami, millel on mahukas voodisahtel asjade hoiustamiseks. Komplekti kuulub kaks poroloonmadratsit, mille katted on eemaldatavad. Voodikomplekti saab hiljem kasutada ka eraldi vooditena. Tami voodite värvivalik pakub erinevaid võimalusi põhitooni ja lisaviimistluse valimisel. Saadaval on neli põhitooni: valge, tamm, mänd ja grafiithall ning kuus lisaviimistlust: roosa, roheline, sinine, lilla, grafiit ja valge. Nii leiad kerge vaevaga sobiva voodi, mis terve toa sisustusega hästi kokku sobib. 

Selleks, et mööbli valimine lihtsam oleks, oleme koostanud veebikataloogi, millest leiad kõige paremad kooliks valmistumise pakkumised. Lehitse kataloogi SIIN.  

Leidsid mujalt soodsamalt? Tutvu ka meie Hinnagarantii tingimustega.

 

Kevadväsimus kimbutab?

Autor: Margit Pilden

1

Jõudu on vähe ja haigused kerged nakkuma? Leia aega puhkamiseks või tee väike uinak. Pärast pikka tööpäeva ei ole midagi paremat kui rahulikult kodus lõõgastuda. Selle tõttu on oluline, et kodune puhkekoht oleks võimalikult mugav ja vastaks Sinu vajadustele. 

2

Mugav diivanikomplekt elutoa keskmes loob õdusa keskkonna tervele perele, kus on hea kõik koos pikutada ja telerit vaadata või kohvi juures sõpradega juttu ajada.

Diivanikomplektid pakuvad võimaluse soetada kaks või enam diivanit, mis kuuluvad samasse sarja, muutmaks ruumi üldmulje terviklikuks. Cornet diivanikomplekti kuuluvad nurgadiivanvoodi, 3-kohaline diivanvoodi, tugitool ja tumba.

 

Oslo Eren 

Pehmed pastelsed toonid aitavad lõõgastuda, puhata ja kõigest üleliigsest välja lülituda.

Hästi toimivad looduslikud toonid nagu beež, mullakarva pruun ja õrn helesinine, mis rahustavad ja sobivad lõõgastumiseks. Roosad ja hallid toonid toimivad samuti lõdvestavalt.

Oslo diivanvoodi pakub lõputuid võimalusi kanga värvitoonide ja materjali valikus.

 

tugitoolid

1. Tugitool Cazar; 2. tugitool Balfour; 3. tugitool Kamma; 4. kiiktool Emilia.

Eelistad pigem privaatsust või on mõni pereliige juba parima koha diivanil hõivanud?

Üks mugav tugitool, võiks olla igas elutoas ja miks mitte magamistoas ning mujalgi. Kogu kodune pehme mööbel ei pea olema ühest tootesarjast ega ka sama tooni - erilise stiili või teistsuguse värvitooniga tugitool võib olla tõeline pilgupüüdja.

Tugitool ei ole aga ainult kaunis sisekujunduselement vaid ennekõike mugav puhkekoht, kus teed juues raamatut lugeda või internetis surfata.

 

tumbad

1. Tumba Rialto; 2. tumba Balfour;  3. tumba Sherman; 4. tumba Maren.

Tugitoolile annab lisaväärtuse jalatugi – nii leiad endale just kõige mugavama asendi lõõgastumiseks.

Pehmet mööblit valides mõtle hoolega läbi enda vajadused ja soovid. Korralikku diivanisse tasub investeerida nii nagu ka voodissegi ja enne ostu tasub professionaaliga kindlasti konsulteerida.

Diivan, mis tõestab, et modernne võib olla ka mugav

Autor: Margit Pilden

Modernne diivan

Elegantne detailikäsitlus ning modernne vorm on väärtused, mis võtavad hästi kokku diivani Ode olemuse.
Pealtnäha lihtne diivan peidab endas aga olulist mugavusfaktorit edasi-tagasi liikuvate seljatugede ja reguleeritavate käetugede näol. Nii saab igaüks omale sobiva asendi leida, et end mõnusalt televiisori ette seada. 

odeeeee

Ode diivanid on saadaval kahes variandis: nurgaga diivan ning klassikaline 2-kohaline - neile pakub lisavõimalusi eraldiseisev tumba. Diivaneite põhikangaks oleme valinud kvaliteetse ja efektse A kategooria mööblikanga Milton, millel on 16 erinevat värvitooni. Kangavalik on kaupluses aga palju suurem ega piirdu vaid Milton kangaga. Huvi ja soovi korral tasub pöörduda Common Mööbliäri klienditeeniduse poole, et leida endale sobivaim materjal ja toon. 

ode

Ode diivani karkass on valmistatud täispuidust ja kasevineerist, pehmuse tagavad metallist sik-sak vedrud ning kõrgema klassi HR poroloon. Hoolikalt valitud mehhanismid ja materjalid ning põhjalik viimistlus on diivanist teinud tõelise pärli, mille vastupidavusele võid kindel olla ka aastate pärast. 

Common Mööbliäri kaubamärgi all valminud diivanid on personaalsed, mugavad ja vastupidavad. Meie tootmistiim omab varsti juba 10-aastast töökogemust ning on spetsialiseerunud just pehme mööbli tootmisele.

odee

Kui otsid diivanit, mis on ühtlasi pilkupüüdev ning praktiline, on Ode diivan just ainuõige valik. Tule tutvu diivaniga Common Mööbliäri kaupluses Tööstuse tee 8, Tõrvandi või külasta meid 12.-14. oktoobril Tartus messil Ehitus ja Sisustus.

Diivanid on leitavad ka e-poes www.common.ee.

Retrohõnguline elutoa kollektsioon Legg

Autor: Margit Pilden

legggg

Meie mööbli valik on täienenud moodsa ja kerges retrovõtmes Legg elutoa komplekti võrra.
Legg tootesarja kuuluvad kummutid, vitriinkapid, riidekapid, TV-alused ja diivanilauad. Tooted on saadaval kahes värvitoonis: valge ja hall, mida dekoreerivad tammepuidust detailid.

Legg kollektsioon ei ole ainult silmapaistev, vaid ka funktsionaalne, kuna sahtleid ja hoiustamisruumi on selles tootesarjas palju. Nii saad enda elutoa ruumi maksimaalselt ära kasutada ja kerge vaevaga tuba korras hoida.

LEGG 5 white W D H 137 40 55LEGG 5 graphite W D H 137 40 55 open

Lihtsa disainiga TV-aluse pealisplaat ning kõrged jalad on valmistatud kvaliteetsest tammepuidust, mis sobib hästi põhjamaise valgega ning on heaks kontrastiks grafiithallile.
Nende ajatute toonidega lood modernse elutoa kerge vaevaga.


LEGG 9 graphite W D H 80 57 41LEGG 9 white W D H 80 57 41 open

Diivanilaual on elutoas oluline roll, et oleks kuskile kohvitassi või ajakirju toetada. Legg diivanilaual on lisaks heale toetuspinnale ka panipaik, kuhu telekapult või ajakirjad pista, kui neid parajasti vaja ei ole.

LEGG 1 graphit W D H 73 34 94LEGG 2 white W D H 106 34 94LEGG 3 graphit W D H 146 34 94LEGG 4 white W D H 179 34 94

Erinevas suuruses kummutid pakuvad võimaluse leida just Sinu kodule sobivaim terviklahendus. Ruumi asjade hoiustamiseks on neis palju. Uste taga peituvate reguleeritava kõrgusega riiulite abil lood kummutis korra just nii nagu Sulle sobib.
Kummuti pinnale saad asetada enda lemmikuid dekoratiivesemeid, mis toale isikupära juurde annavad.

LEGG 7 white W D H 80 40 199LEGG 6 graphite W D H 114 40 141

Kõiki asju ei saa aga eksponeerida kummutil ega soovi peita ka kappi. Selleks on Legg tootesarjas valik vitriinkappe, mille klaasuste taga püsivad näiteks kaunid pokaalid ja vaasid tolmuvabad. Komplekti kuuluv klaasriiulite LED-valgustus paneb särama mitte ainult klaasriiulid, vaid äratab ellu terve toa.


LEGG 8 graphite W D H 80 57 199LEGG 8 white W D H 80 57 199

Lihtne riidekapp sobib hästi ka esikusse või magamistuppa. Uste taga peituval riidepuu torul on piisavalt ruumi, kus enda igapäevaseid üleriideid hoida.


Tutvu hindadega meie kodulehel www.common.ee. Ajavahemikul 14.08-27.08.2017 on kõik Legg mööblisarja tooted müügis tutvumishinnaga kuni 18% soodsamalt. Loo hubane interjöör stiilselt, kergelt ja soodsalt!

 

Missugused on moetoonid sisustuses 2017 a.

Autor: Blogipidaja

Kevadel lööb skandinaavialiku interjööri särama värvilaiguke - roheline, sinine, roosa või kollane. Uudista, missugused nende värvide toonid täna maailmas laineid löövad. 

Roosa

Mica abilaud roosa, Kamma diivan hall

Õrn-roosa lisab ruumile naiselikku hoolitsust ja hoolivust. Niisugusesse ruumi on mõnus siseneda. Kui värvilaik on kodus juba olemas, lisa sellele must-valget geomeetriat või vana, unustusehõlma vajunud lapitööd. Klassikaga paned sisekujunduses alati täppi.

Loodusroheline

Toalilled on 2017ndal rohkem moes kui kunagi varem. Ka maailmakuulsad värvidisainerid soovitavad moevärviks koju päris potilille.

Kui sa aga pole üldse toalille eest hoolitseja tüüpi, vali selmet lehemustrilised tekstiilid. Vajades aeg-ajalt vaid pesu ja triikimist, ei pea kodust pikemalt lahkudes nende närbumise pärast muretsema.

roheline
 

Kas oled sattunud viimasel ajal aianduskeskusesse? Sealne valik annab hea hormoonilaksu ja tekitab vaid küsimusi mida võtta, mida jätta.

Rohekas-sinine või sinakas roheline

Kellele potilillest ei piisa, võib roheliseks, täpsemalt rohekas-siniseks või sinakas-roheliseks võõbata kogu seina, kui soovib ruumi kõige moodsamatesse toonidesse mähkida. Ka nii võib saavutada päris põhjamaist üldmuljet. 

Byron söögitoamööbel, rohekas-sinine sein

 

Tumesinine, nagu videvik

Näiteks Ralph Laurenile meeldib täna väga rustikaalne ja maakodulik klassikast nõretav ruum. Raskepärane, kindlasti puidust mööbel ja tumesinised ruudud valgel taustal annavad ühtekokku vaimustava efekti, kaspole? Kui tahad tippdisaini järele teha, spikerda värvitoone siitsamast. 

RalphLaurenHome
Foto: ralphlaurenhome.com

Kollane nagu päike

Päikese toon teeb tuju heaks kinnitavad psühholoogidki, isegi väikse sisustuselemendi näol. Kas julged proovida?

Molina

 

Meie poest leiad palju tooteid, millega sama moodsat efekti tekitada. Mõned näited siin:

Tumesinine diivan Oswald Rylee tugitool, tumesinine Emilia tool, tumesinine 

Kummut Round, roosa Abilaud Wilson, roosa abilaud micro roosa

Baaripukk Crush, kollane Riiul Color, kollane tool Nora, kollane

 

Tee heategu enesele, nii jagub seda teistelegi!

Autor: Blogipidaja

Kuna meil on üldiselt asjadest vähem puudust kui me tunnetame, siis otsustas meie ettevõte, Common mööbliäri, kingitustele ja koostööpartnerite jõulutervitustele kulu tegemata jätta ja annetada selle Vähiliidule. Neil päevil koguvad nad raha liikuva diagnostikakabineti soetamiseks, millega igasse Eestimaa nurka haigusi diagnoosima sõita. 

Otsustasime nii esmalt seepärast, et rõõm igasugustest asjadest ei ole enam nii suur, kui ta oli nende puuduse aegadel. Asjade ja üllatuste otsinguid saadab tihti rõõmu asemel mure, sest inimestel kipub asju pigem üle kui puudu jääma, ja seda, mis hingele päriselt head meelt teeb, on väga raske aimata. Pealegi kipuvad ootused kingile pea alati kingitegija võimalustest suuremad olema. 

Kas oled proovinud kodus oma kätega midagi meisterdada? Mõni kodune nokitsemine või pealtnäha pisike askeldus võib anda emotsionaalse rahulolu, suuremagi, kui kingi saamine. Seda võib endale sageli ise tekitada, ilma teistelt midagi ootamata. Kui naudid mõnd sellist askedamist regulaarselt, siis see ongi Sinu hobi. Me veedame suure osa ajast kodus, kus saab harrastada loendamatul hulgal hobisid ja meeldivaid harrastusi.

Seinale fotod või maakaart, miks mitte?

Millal Sa viimati maailma erinevaid nurgataguseid korralikult uurisid? Suurte reisisõprade kaart on aga selline, kus iga riik on kleepsuna. Kui riigis käidud, saab selle kleepsu kaartilt ära tõmmata ja see riik muutub teist värvi. 

indoor 768760 1920

Kas Sulle meeldib igal pool pilte klõpsida? Emotsionaalne laeng, mille saab oma fotode sorteerimisest ja valimisest ei vaja kirjeldamist. Neist saab luua maailma kõige (Sinu-)omanäolisema kujunduse, sätituna seinale või riiulile. Reegel, vähem on rohkem, siin ei kehti.

fotos Common Moobel 

Mööblit võib ka ise meisterdada või uuendada

Riiuli meisterdamine ei ole väga keeruline. Disain võib olla keldrist või maakodust leitud ja viimistletud lauajupp, kuid ka tükk mõnest vanast ja kasutust mööblist, kui Sa vaid julged fantaseerida ja katsetada.

shelves 890573 1280

Mõni mööblitükk, mis tundub kole ja väsinud, ei ole seda ometi, kui see töötab ja täidab kodus oma rolli. Sellisel juhul võib selle kodus ise uuendada. Värvimistööd võib teha ka köögis või esikus, sest värvid ei haise enam ammu, osad neist kuivavad väga kiirelt. Selleks tööks ei pea olema spetsialist. Tulemusega võid ka ennast üllatada. 

bedroom 1078887 1280

Asjade organiseerimiseks võib teinekord päris üllatavaid ideid tekkida.    

golden 791072 640

 Võib-olla oskad Sa õmmelda või heegeldada.

Kas oled pidanud kooli käsitöötunnis põlle õmblema või pitsi heegeldama? Kui Su koduses riidekapis leidub kaunitooniline särk või seelik, võivad nendest ka lemmikpadjad saada. Patjade puhul kehtib sama reegel, mis piltidegi - rohkem on parem. 

love seat 1090458 1280

Muideks, mõni hästiõnnestunud isetehtud asi sobib imehästi ka kingiks. 

Anneta ülearune!

Pärast mõnd toredat ja põnevat projekti leiame tihti, et midagi jääb üle. Meie jaoks vana, kulunud ja kasutut asja võib keegi väga vajada. Annetus võib olla raha, kuid ka kõik muu, mida sa ei vaja. Kõige tähtsam on sellega kaasas käiv emotsioon. Annetades seda, mida Sul on üle, teed ruumi uuele. 

Palju positiivseid emotsioone pühadeks!

advent 1076608 1280

 Loe veel:

Detsembri alguses täitus Commonil 23 aastat mööbliäri.

Detsembri alguses täitub 23 aastat mööbliäri. Sünnipäeva puhul on paljud tooted 23 % soodsamad.

Autor: Blogipidaja

Eesti ühe vanima mööblipoena tähistame juba 23. sünnipäeva. Sel puhul Sulle, hea klient, palju tooteid 23% soodsamalt. Soodustused algavad juba esmaspäeval, 16 novembril.

Head pakkumised leiad meie salongidest Tartus, Tallinnas - Tähesaju City`s, Jõhvis - Kaubakeskuses või meie e-poes. Sobiva leiu korral vormista vajadusel Liisi järelmaks, selle intress on aasta lõpuni  0%. Soodustused kehtivad 16. novembrist 13. detsembrini. 

Sünnipäev on tore päev. Elevust ja sagimist on rohkem, levib koogi ja kohvi lõhna. Ilus on olla.

Kui vanus on väärikas, siis kiputakse vanu aegu meenutama. Vähesed mäletavad, kuidas meie mööbliäri sai Tartust väikse poekesega alguse. See tundus suur asi, täna meenutades aga nii tagasihoidlik. Peagi sai esinduslikumasse salongi kolitud, et Sulle mugavat poodlemist pakkuda ja head muljet jätta. Siis avati teine kauplus Tallinnas, Tähesaju City`s seejärel kolmaski, Jõhvi Kaubakeskuses, et olla Sulle lähemal.

Täna ei pea Sa üldse kodust lahkuma, kui uut mööblit vajad. Vali ja telli see meie e-poest mugavalt oma diivanil, jalad bleedi sees ja teetass kõrval auramas, koos laste, kallimaga või hoopis salaja.  Pühad ei olegi enam nii kaugel! 

Uudista meie valikut kindlasti, mõned leiud on eriti soodsad:

  • Praktiline diivanvoodi kui aasta lõpus rohkem külalisi on oodata. Muul ajal võtab see vähe ruumi. Perele on pakkuda mugavaid nurgadiivaneid.
  • disain põrandavalgustid, et muuta lugemisnurk hästi valgustatuks,
  • praktilised kummutid, TV alused ja diivanilauad. 
  • Söögilauakomplektid, et katta eriti kaunis pühadelaud. Kui sugulasi on rohkem kui laua ümber mahuks, siis pikendad laua lihtsalt pikendusplaatidega, et suurema seltskonnaga head toitu ja seltskonda nautida. 
  • Isale töötoolid, hea idee jõulukingiks, kui ta askeldab palju töölaua ääres, või töötab sootuks kodus.
  • Lastele diivanvoodid või nari, kuid ka värvikaid kirjutuslaudu.
  • Moodne kõrgläikeline kvaliteetmööbel. See on vastupidavam, kuna on kaetud tugeva kihiga, mis ei lase nurki ega servi eriti kergesti vigastada. 
  • Ekstravagantne sari Multicolour on väärt niisamagi uudistamist!
  • Soodsamad on mitmed voodid ja Aloe Vera madratsid. 

Naudi väikest osa parimast valikust meie galeriist ja suuremat valikut siit.

AMClaudCommonmoobel
CombilastetubaCommonMoobel
Combilastetuba2CommonMoobel
DeltaCommonmoobel
Multicolour1
Multicolour2
ParisinterjoorCommonmoobel
ParislastetubaCommonmoobel
ParisMagamistubaCommonmoobliari
Selene1