mööbli müük

Tee heategu enesele, nii jagub seda teistelegi!

Kategooria Common mööbliäri
  • Vaatamisi: 5697

Kuna meil on üldiselt asjadest vähem puudust kui me tunnetame, siis otsustas meie ettevõte, Common mööbliäri, kingitustele ja koostööpartnerite jõulutervitustele kulu tegemata jätta ja annetada selle Vähiliidule. Neil päevil koguvad nad raha liikuva diagnostikakabineti soetamiseks, millega igasse Eestimaa nurka haigusi diagnoosima sõita. 

Otsustasime nii esmalt seepärast, et rõõm igasugustest asjadest ei ole enam nii suur, kui ta oli nende puuduse aegadel. Asjade ja üllatuste otsinguid saadab tihti rõõmu asemel mure, sest inimestel kipub asju pigem üle kui puudu jääma, ja seda, mis hingele päriselt head meelt teeb, on väga raske aimata. Pealegi kipuvad ootused kingile pea alati kingitegija võimalustest suuremad olema. 

Kas oled proovinud kodus oma kätega midagi meisterdada? Mõni kodune nokitsemine või pealtnäha pisike askeldus võib anda emotsionaalse rahulolu, suuremagi, kui kingi saamine. Seda võib endale sageli ise tekitada, ilma teistelt midagi ootamata. Kui naudid mõnd sellist askedamist regulaarselt, siis see ongi Sinu hobi. Me veedame suure osa ajast kodus, kus saab harrastada loendamatul hulgal hobisid ja meeldivaid harrastusi.

Seinale fotod või maakaart, miks mitte?

Millal Sa viimati maailma erinevaid nurgataguseid korralikult uurisid? Suurte reisisõprade kaart on aga selline, kus iga riik on kleepsuna. Kui riigis käidud, saab selle kleepsu kaartilt ära tõmmata ja see riik muutub teist värvi. 

indoor 768760 1920

Kas Sulle meeldib igal pool pilte klõpsida? Emotsionaalne laeng, mille saab oma fotode sorteerimisest ja valimisest ei vaja kirjeldamist. Neist saab luua maailma kõige (Sinu-)omanäolisema kujunduse, sätituna seinale või riiulile. Reegel, vähem on rohkem, siin ei kehti.

fotos Common Moobel 

Mööblit võib ka ise meisterdada või uuendada

Riiuli meisterdamine ei ole väga keeruline. Disain võib olla keldrist või maakodust leitud ja viimistletud lauajupp, kuid ka tükk mõnest vanast ja kasutust mööblist, kui Sa vaid julged fantaseerida ja katsetada.

shelves 890573 1280

Mõni mööblitükk, mis tundub kole ja väsinud, ei ole seda ometi, kui see töötab ja täidab kodus oma rolli. Sellisel juhul võib selle kodus ise uuendada. Värvimistööd võib teha ka köögis või esikus, sest värvid ei haise enam ammu, osad neist kuivavad väga kiirelt. Selleks tööks ei pea olema spetsialist. Tulemusega võid ka ennast üllatada. 

bedroom 1078887 1280

Asjade organiseerimiseks võib teinekord päris üllatavaid ideid tekkida.    

golden 791072 640

 Võib-olla oskad Sa õmmelda või heegeldada.

Kas oled pidanud kooli käsitöötunnis põlle õmblema või pitsi heegeldama? Kui Su koduses riidekapis leidub kaunitooniline särk või seelik, võivad nendest ka lemmikpadjad saada. Patjade puhul kehtib sama reegel, mis piltidegi - rohkem on parem. 

love seat 1090458 1280

Muideks, mõni hästiõnnestunud isetehtud asi sobib imehästi ka kingiks. 

Anneta ülearune!

Pärast mõnd toredat ja põnevat projekti leiame tihti, et midagi jääb üle. Meie jaoks vana, kulunud ja kasutut asja võib keegi väga vajada. Annetus võib olla raha, kuid ka kõik muu, mida sa ei vaja. Kõige tähtsam on sellega kaasas käiv emotsioon. Annetades seda, mida Sul on üle, teed ruumi uuele. 

Palju positiivseid emotsioone pühadeks!

advent 1076608 1280

 Loe veel:

Detsembri alguses täitus Commonil 23 aastat mööbliäri.

Viimati muudetud: R 8 Jun 2018