Kevadväsimus kimbutab?

Kategooria Common mööbliäri
  • Vaatamisi: 3968

1

Jõudu on vähe ja haigused kerged nakkuma? Leia aega puhkamiseks või tee väike uinak. Pärast pikka tööpäeva ei ole midagi paremat kui rahulikult kodus lõõgastuda. Selle tõttu on oluline, et kodune puhkekoht oleks võimalikult mugav ja vastaks Sinu vajadustele. 

2

Mugav diivanikomplekt elutoa keskmes loob õdusa keskkonna tervele perele, kus on hea kõik koos pikutada ja telerit vaadata või kohvi juures sõpradega juttu ajada.

Diivanikomplektid pakuvad võimaluse soetada kaks või enam diivanit, mis kuuluvad samasse sarja, muutmaks ruumi üldmulje terviklikuks. Cornet diivanikomplekti kuuluvad nurgadiivanvoodi, 3-kohaline diivanvoodi, tugitool ja tumba.

 

Oslo Eren 

Pehmed pastelsed toonid aitavad lõõgastuda, puhata ja kõigest üleliigsest välja lülituda.

Hästi toimivad looduslikud toonid nagu beež, mullakarva pruun ja õrn helesinine, mis rahustavad ja sobivad lõõgastumiseks. Roosad ja hallid toonid toimivad samuti lõdvestavalt.

Oslo diivanvoodi pakub lõputuid võimalusi kanga värvitoonide ja materjali valikus.

 

tugitoolid

1. Tugitool Cazar; 2. tugitool Balfour; 3. tugitool Kamma; 4. kiiktool Emilia.

Eelistad pigem privaatsust või on mõni pereliige juba parima koha diivanil hõivanud?

Üks mugav tugitool, võiks olla igas elutoas ja miks mitte magamistoas ning mujalgi. Kogu kodune pehme mööbel ei pea olema ühest tootesarjast ega ka sama tooni - erilise stiili või teistsuguse värvitooniga tugitool võib olla tõeline pilgupüüdja.

Tugitool ei ole aga ainult kaunis sisekujunduselement vaid ennekõike mugav puhkekoht, kus teed juues raamatut lugeda või internetis surfata.

 

tumbad

1. Tumba Rialto; 2. tumba Balfour;  3. tumba Sherman; 4. tumba Maren.

Tugitoolile annab lisaväärtuse jalatugi – nii leiad endale just kõige mugavama asendi lõõgastumiseks.

Pehmet mööblit valides mõtle hoolega läbi enda vajadused ja soovid. Korralikku diivanisse tasub investeerida nii nagu ka voodissegi ja enne ostu tasub professionaaliga kindlasti konsulteerida.

Viimati muudetud: R 8 Jun 2018