Köök

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna.

Seotud võtmesõnad:

Kvaliteetne aiamööbel meie E-poest

Autor: Super User
Ilmad lähevad soojemaks ja õhtud pikemaks. Tore on istuda oma pere ja sõpradega õhtul terrassil ja grillida ning puhata jalga mugaval aiamööblil. Parim valik Commonis on kvaliteetne aiamööbel tootjalt Bello Giardino.
 
Kõik Bello Giardino tooted on valmistatud käsitsi, mis lisab neile unikaalsust ning isikupära. Toodete kvaliteeti tõestav hologrammiga autentsussertifikaat on lisatud igale komplektile.
Aiamööbel on valmistatud sünteetilisest rotangist (technorattan'ist), mis on mittetoksiline ja loodussõbralik (100% taaskasutatav) materjal. Sünteetiline rotang imiteerib naturaalset, kuid on palju tugevam, paindlikum, temperatuuri- ja UV-kindlam ning seda ei mõjuta seened ja bakterid.
Kõik padjakatted on valmistatud veekindlast polüesterkangast. Katted on eemaldatavad ning neid saab vajadusel madalal temperatuuril pesta. Diivanilaua katteplaat on valmistatud 5mm turvaklaasist.
 
Bello Giardino tooted ei vaja erilist hooldust või hoiustamistingimusi. Neid võib aastaringselt kasutada nii sise- kui välistingumustes kaotamata oma kasutusomadusi. Punutist tuleks aeg-ajalt tolmust puhastada pehme harjaga kasutamata tugevaid puhastusvahendeid.
 
 
Bello Giardino aiamööbli valikus on nurgadiivanid, diivanid, tugitoolid koos diivanilaudadega. Samuti lauad koos mugavate toolide ja tugitoolidega, lamamistoolid ja kõrge baarilaud koos toolidega.
 
Tooted on kerged ja neid on lihtne tõsta ühest kohast teise. Karkass on valmistatud terasest ja kaetud lamepunutisega.
 
Vaata lisaks www.common.ee