Sellel on palju eeliseid

Disainmööbel on väärtus aastateks.

Kategooria Disainmööbel
  • Vaatamisi: 6684

Kodu näitab, kes me oleme. Efektsed ja omanäolised sisustuselemendid ja disainmööbel kodus näitab, et pead lugu kodus veedetud ajast. Need ei kätke endas vaid ilusat välimust, kvaliteetset teostust ja materjali. Efektne välimus, kui esmane märk on vaid murdosa sellest, mida disainmööblil pakkuda on.  

Disainmööbel täidab oma rolli.

Disaini ülesanne on muuta ümbritsev keskkond ilusamaks, mugavamaks ja  paremaks. 

Calligaris_Common_moobel

Disain on ka protsess, mis tuvastab probleemid ning lahendab need mängulisel, looval ja esteetiliselt kaunil  viisil. Tulemuseks on hästitoimivad lahendused.

Tooli funktsioon on aidata kehal puhata, lõõgastuda ja seda  toetada. Disaineri tool ei väsita pärast mõningast istumist,  see neelab meid endasse ja töötab meie kasuks. See on  praktiline. 

Disainmööbel pakub tõelist kasutusmugavust.

Kasutusmugavuse tähtsus ilmneb siis, kui oleme löönud käega ja soetanud koju nimeta soodsa eseme põhjendusega, et "ahh, käärid on käärid". Kui me avame nendega vaid piimapakki, siis polegi tähtsust, missugused käärid sahtlist võtame. Eset, mida kasutame aga pidevalt, hakkab läbimõtlematu ja odavaimatest materjalidest tehtud vahend meid alt vedama, või puruneb midagi kõige vajalikumal hetkel. Võib kihla vedada, et kõigil meil on niisuguseid ärritavaid kogemusi. 

Disainmööblile valitakse päriselt parimad materjalid.

See ei ole loosung, sest usaldusväärsus on niisugustele brändidele ülitähtis. Ootuste ületamine on kohati eesmärk omaette. Korralik disainmööbel ei kulu ebaloomulikult kiirelt, ega hakka siit-sealt logisema ja narmendama. See võib üllatada hoopis vastupidavusega, põhjuseks erilise hoole ja tõelise vastutustundega valitud materjalid. Tihti on need teada-tuntud looduslik valik - metall, klaas, puit, nahk jt., võimalusel ka keskkonnasäästlik. 

Calligaris_Common_moobel

Disainmööbel on looming.

nutikad asjad

Tõeline disainmööbel rõõmustab kasutajat loovuse, mängulisuse ja põnevusega. Funktsioonid on lahendatud nii, et meie ainuke roll on seda nautida. Lisaks kaunid värvigammad, vormid, tekstuurid jm. kujutades endast tõelist loovuse paraadi, ei jäta see meid kunagi külmaks. See kas meeldib väga, või üldse mitte. Leides aga oma, kujuneb esemest kodus tõeline pilgumagnet ja pikaajaline lemmik.

Disain on nutikas.

Ta teab, mida just Sina koju ootad ja kuidas Sinu ellu põnevust tuua. Ta teab, milleks Sina üht või teist mööblieset eelistad kasutada ja nagu juhuslikult on tal selleks mõni nutikas lahendus varuks. Ja iseenesestmõistetavalt on Sulle sobiv tooni- ja materjalivalik esindatud. 

Calligaris laud3

Tule meie Tartu salongi, tutvustame Sulle ülemaailmse tuntusega brändi Calligaris nooruslikku, kuid väärikat disainmööblit, mida on arendatud juba üle 90. aasta. Ja 90 aastat Calligarise moodi on kaasaegselt ja intelligentselt, sest ettevõtte strateegia hõlmab noorte ja vihaste disainerite kaasamist.

Muideks, neil on üle 70 esindussalongi globaalsetes tõmbekeskustes üle maailma, mõnede näidetena Milaanos, Pariisis, Londonis, Roomas, Moskvas, New Yorgis, Pekingis. Eestis on bränd esindatud ainukesena Common mööbliäri Tartu salongis.

Pudelihoidja

Märkimist väärib fakt, et kuni 90. aastateni toodeti kogu mööbel vaid hoolikalt valitud täispuidust - lauad, toolid, voodid, kapid, nagid, dekoratiivelemendid jm. Seega on bränd puidu alal hindamatu kogemusega.

Kuni Sul pole võimalust disaini oma käega katsuda, ammuta inspiratsiooni nende värskest kataloogist:  http://bit.ly/1XGr9pm    

logo

Sind külla oodates,

Common mööbliäri!

Calligaris_Common_moobel

Loe veel: 

Mõistliku hinnaga disainvalgustid koju

Viimati muudetud: R 8 Jun 2018