Riiulid Common mööbel

Meie riiulitega lood korra stiilselt!

Kategooria Disainmööbel
  • Vaatamisi: 6091

Kui Sa ei ole suur ja teadlik kunstiaustaja, kipuvad suured seinapinnad kodus tühjaks jääma. Ka lihtsate riiulite abil kaunistad seina. Boonusena hoiad korda pisiasjade hulgas.

Lisasime meie, Common mööbli e-poodi, sarja eriti efektseid riiuleid. Selleks, et saaksid koos armsate asjade eksponeerimisega koju ka veidi elu tuua. Värvid on moes, juba ammu.

Kas otsid koridoris tihti võtmeid? Või pead selleks juba jalga sätitud jalanõud uuesti ära võtma, sest võtmetel ja teistel vajalikel pisiasjadel pole käepärast kohta? Või ärritab sind mõni teine pereliige, kes jalanõudega tuppa marsib?

Koridori riiulile sobivad imehästi ka perepildid. Pole toredamat tervitust, kui naeratavad lähedased.

 Riiulid95 Common moobel

Mängi riiulitega, nagu legodega. 

Lastetoas pole mõtet riiulite vajalikkusest rääkidagi. Siin täituvad need suure tõenäosusega. Lisakomplekti abil saad juurde hulga vajalikku ruumi ja kujundada seinale täitsa uue mustri. 

Riiulid2 Common moobel

Lõbusad toonid ja kujundid

Ole ise sisekujundaja. Värvid, mida seinad kannavad, võivad jätkuda riiulil. Kuid vastandvärvidki sobivad omavahel imehästi, sest võimendavad üksteist - näiteks lilla-kollane-oranz ja sinine-punane-roheline.

Rahuliku värvikombinatsiooni saad tekitada sarnaste värvidega, näiteks oranzi-kollast, sinist-lillat, punast-roosat kombineerides.  

Kui tuba on juba piisavalt kirju, siis ühevärviline või must-valge kombinatsioon toob tasakaalu. 

Riiulid7 Common moobel

Säti neid lauale, kapile põrandale või seina. Jaga ruumi osadeks, mänguruumi jagub.

Meie e-poest leiad maitsekalt kokku sätitud komplektid - ristkülikud, ringid ja ruudud, komplektis 3 või 4 tk. Uuri siit valikut ja hindu.  

 

Viimati muudetud: R 8 Jun 2018