Ergonoomiline Kulik töötool

21 sajandi töötool on loodud toetama kogu keha. Lisaks ülim personaalsus.

Kategooria Kontor
  • Vaatamisi: 4106

Kui Sa pead kogu pika tööpäeva tippvormis olema - suhtlema, leidma kiireid ja loovaid lahendusi, siis tagab teravuse vaid puhanud keha. Me veedame tööl aega hulga enam, kui näiteks autoroolis, seega tasub ka töökoha ja kontoritooli mugavust minimaalselt sama kõrgelt hinnata. Kas tunned nõjatudes vastu töötooli end hoitult?

Kas teadsid, et väsinud töötaja töövõime langeb 20-30%? Või seda, et pikka aega vales tööasendis istumine vähendab lausa eluaastaid? Nii teatab tarbijakaitse liit. 

Seoses sellega, et aina enam inimesi on kolinud tehastest kontoritesse, on arvutitool teinud läbi korraliku evolutsiooni. Uudista, missugust toetust saab pakkuda Sulle ergonoomiline, 21. sajandi töötool.

Ergonoomilisel töötoolil on peatugi. 

 

Niisugusel toolil puhkad pead seega täpselt paika reguleeritud peatoel. Lisaks peale saab leevendust pingetele kogu õlavööde. 

Rohkelt reguleerimisvõimalusi vastavalt Sinu kasvule.

Kaasaegne töötool arvestab Sinu kõigi eripäradega. Istmel muudad lisaks kõrgusele ka nurka. Selle seljatugi sätib selja parimasse tööasendisse, mis on veidi ette kaldu ja selg 100-110 nurga all). Korraliku arvutitooli käetugesid saab astmeliselt õigesse kõrgusesse reguleerida, sest kätegi pikkus on individuaalne.

Seljatugi arvestab detailideni selja ülesehituse ja vajadustega

Lõõgastumisele aitab lisaks kaasa seljatoe kiikmehhanism.

Iste on õige nurga all või on võimalus selle nurka muuta.

Istme õige nurga alla sättimine (veidi ette kaldu) võtab pinged seljalt, sest asetab selle automaatselt õigesse asendisse. Niisugune istumisasend on rühile parim.

 

 Käetugesid saab astmeliselt reguleerida.

Reguleeritavate käetugedega tool arvestab sinu kätegi pikkusega.  Lisaks saad nii lauale piisavalt lähedale sõita ilma, et need lauaplaadile ette jääks. Kui jätad kontoritooli ostmisel selle pisiasja tähelepanuta, võid kogu hoolikalt valitud tooli tugevused ära nullida.

 Nutikad rattad ja kroomitud jalad.

Targasti ehitatud arvutitooli rattad arvestavad põrandamaterjalidega ja ei riku seda kriimusasipuntraga. Kroomitud metallist jalg hoiab selle tugeva ja vastupidavana aastaid, rääkimata korrektsest välimusest. 

ETTEVÕTTE LOGOGA TÖÖTOOL

Luksusliku lisavõimalusena saab meie Kulik töötoolile lasta jäädvustada ettevõtte logo. 

 

Kulik-kontoritool-logoga-Common-moobliari
Kulik-tootool-Common-Moobel
Kulik-kontoritool-Common-moobliari

Kui Su töökohaks on kodukontor, siis mugavalt ja targalt sisustatud töökoht ei ole pikkadeks tööpäevadeks siiski piisav põhjendus. Lisaks võib see ka pere magnetina ligi tõmmata. Kuid teisi ei tohi unustada. 

 Laste töötool on sama tähtis.

Kui lapsel on lisaks õppimisele lauataguseid ja pikemat istumist nõudvaid hobisid, siis tema toolile kehtivad samad standardid.  Rohked reguleerimisvõimalused annavad sellele pikema kasutusea. 

Kulik-lastearvutitool2-Common-moobliari
Kulik-lastearvutitool3-Common-moobliari
Kulik-lastearvutitool-Common-moobliari
Kulik-kids-Common-moobliari

Naudi meie Kulik töötoolide elegantset disani siin

 

Head tööpäeva ja kordaminekuid!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viimati muudetud: R 8 Jun 2018